Vanaf jouw bestemming met een vliegticket naar Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand. Met ruim 13 miljoen inwoners is het veruit de grootste stad van Thailand. De meeste mensen beginnen hun reis door Thailand met een vliegticket Bangkok. Wanneer je voor het eerst in deze stad aankomt kan het een paar dagen duren voordat je er gewend bent. In Nederland kennen we deze drukte niet, zelfs niet in de grote steden. De stad leeft 24 uur per dag. Op straat is het een enorme drukte, overal rijden brommers, auto’s, bussen en vooral taxi’s. Hierdoor staat er op elk moment van de dag wel ergens file. Gelukkig kun je als reiziger veel gebruik maken van het openbaar vervoer om van de ene naar de andere kant van de stad te komen.

Vliegen binnen Thailand

De meeste mensen blijven hooguit drie of vier dagen in Bangkok. De meest optimale manier voor alle Thailand reizen is gebruik te maken van vliegen binnen Thailand. Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten binnen thailand aan. Vanwege de vele verschillende vliegvelden kun je makkelijk door heel Thailand vliegen. Zo gaan er dagelijks vluchten van Bangkok naar Chiang Mai, een grote stad in het Noorden van Thailand. Maar ook naar kleine plaatsjes in het Noorden zoals Pai en Mae Hong Son (bekend vanwege de langnekstammen) kun je vliegen. Als je nagaat dat je vanaf Chiang Mai normaal gesproken 8-9 uur in een bus zit om in het dorpje Mae Hong Son te komen en je er met het vliegtuig binnen een halfuur bent, kun je je misschien voorstellen dat deze laatste optie een stuk comfortabeler is. Daarnaast is vliegen binnen Thailand ook nog eens een stuk veiliger. Lokale bussen rijden overvol door de bergen, op smalle wegen langs diepe afgronden. Nog steeds gebeuren er jaarlijks helaas vele ongelukken op deze wegen.

Vliegen Thailand: snel, gemakkelijk en veilig!

Maar niet alleen voor de korte afstanden is het aan te raden te vliegen in Thailand. Ook om bijvoorbeeld van het mooie bergachtige Noorden naar het tropische Zuiden te reizen is het vliegtuig een hele goede optie. Binnen een een of twee uur ben je op de volgende bestemming. Uitgerust en vol energie om de mooiste plekjes te ontdekken. Ideaal dus, zeker als je weinig tijd hebt. Als de vakantie erop zit kun je vanaf je laatste bestemming gemakkelijk een vliegticket Bangkok bestellen. Vanaf Bangkok gaan de meeste internationale vluchten. Zo kom je uitgerust en voldaan weer thuis na een fantastische vakantie waar je nog lang over na zult praten.One Response to “Vanaf jouw bestemming met een vliegticket naar Bangkok”

  1. […] Vanaf jouw bestemming met een vliegticket naar Bangkok […]